De deskundige en ervaren mensen van ons kantoor nemen de draad op waar de cliënt deze al dan niet noodgedwongen loslaat en volgen hem verder: persoonlijk, discreet, deskundig, ervaren en betrokken. Dat vinden wij niet alleen, maar dat horen we ook terug van onze cliŽnten. Wat bedoelen we met 'ervaren' adviseurs?

Ervaring en ervarenheid is eigenlijk de optelsom van de drie eerder genoemde servicesonderdelen: persoonlijke service, discretie en deskundigheid.

Ervaring doe je op in de eerste plaats tijdens je (juridisch of economisch) opleiding en daarna in je contacten met cliŽnten. De ervaring 'leert' je om cliŽnten persoonlijk tegemoet te treden, om discretie te betrachten en om je kennis bij te houden.

Ervaring is van onschatbare waarde in een branche als de onze, waarin behalve met rationele argumenten ook veel elementen van gevoel zitten. Geld gaat ook altijd over gevoel. Geld is een van de belangrijkste graadmeters van bezit, macht en invloed. En daarom ook een kwestie van gevoel, van passie.

De adviseurs van Klaver Advies zijn ervaren analisten en adviseurs, die zich niet laten meeslepen door de hypes van vandaag of de tegenslagen van gisteren.

Ervaring leert dat geduld en snel toeslaan naast elkaar kunnen staan, dan rationele en emotionele argumenten elkaar kunnen versterken en dat 'cijfertjes' over meer gaan dan een bankrekening.